Strona główna

Wigilia z tradycją

już od 40

/os

Kontakt

Zbliża się magiczny czas Bożego Narodzenia, czas radości, spotkań w gronie przyjaciół i współpracowników przy dźwiękach kolęd, zapachu choinki i blasku świec.
Kulinarni tradycjonaliści jak i poszukiwacze nowych smaków znajdą tu coś dla siebie..

Mamy nadzieję, że te wyjątkowe chwile pozostaną na długo w Państwa pamięci. Zadbamy o to, aby mogli Państwo odpocząć, pomimo pędu codziennego życia i natłoku obowiązków zawodowych. Znaleźć chwilę na wytchnienie i dobrą zabawę w tak szczególnym czasie.

Serdecznie zapraszamy do zorganizowania spotkania wigilijnego w niezapomnianej świątecznej atmosferze w Hotelu KRUK nad Zalewem Sulejowskim.

 

UWAGA FIRMY!

W gratisie: 2 pokoje ze śniadaniem a 20% rabat na pozostałe miejsca noclegowe.

 

 

 

 

kolacja za 40 zł/os. (cena nie obejmuje alkoholi)

 

  1. barszcz czerwony z uszkami lub pasztecikiem
  2. karp smażony z zestawem surówek
  3. kapusta wigilijna
  4. świątecznie wypieczone ciasteczka z migdałami i orzechami
  5. kompot z suszu

kolacja za 60 zł/os. (cena nie obejmuje alkoholi)

  1. barszcz czerwony z uszkami
  2. karp smażony z zestawem surówek lub wędzony w naszej wędzarni
  3. pierogi z kapustą i grzybami
  4. kapusta wigilijna

Przystawki zimne:

  • śledź po królewsku
  • karp w galarecie
  • wigilijna sałatka jarzynowa
  • sałatka śledziowa
  • jajka faszerowane pieczarkami

Napoje gorące bez ograniczeń.
Napoje zimne 0,7 l/os. w tym kompot z suszu.
Ciasta: sernik lub keks.


kolacja za 80 zł/os. (cena nie obejmuje alkoholi)

  1. zupa grzybowa z łazankami
  2. ryba panierowana w sosie tatarskim+garnir z warzyw gotowanych
  3. pierogi z kapustą i grzybami
  4. karp smażony saute lub wędzony w naszej wędzarni
  5. kapusta wigilijna

Przystawki zimne:

  • śledź na 2 sposoby
  • łódeczki kruche z serem
  • pieczarki smażone w cieście
  • karp w galarecie
  • sałatka jarzynowa z czerwoną fasolą
  • sałatka grecka
  • dodatki

Napoje gorące bez ograniczeń.
Napoje zimne 1 litr na osobę w tym kompot z suszu.
Ciasta: piernik, keks lub inne dwa rodzaje.
Owoce: mandarynki, winogrona.


kolacja za 100 zł/os. (cena nie obejmuje alkoholi)

 

  1. zupa rybna klarowna z kawałkami ryb
  2. dorsz smażony saute w sosie żurawinowo-imbirowym garnirowany bukietem warzyw i drążonymi ziemniakami
  3. pierogi z grzybami  i kapustą
  4. kapusta wigilijna
  5. karp smażony saute lub wędzony w naszej wędzarni
  6. barszczyk czerwony z pasztecikami

Przystawki zimne:

  • śledź po wileńsku
  • śledź w oleju
  • łosoś norweski z kremem chrzanowym z jajkiem i cytryną
  • karp w galarecie
  • sałatka śledziowa
  • sałatka z pieczarek
  • sałatka z kolorowej fasolki
  • dodatki

Napoje gorące bez ograniczeń.
Napoje zimne: 1,2 litra na osobę w tym kompot z suszu.
Ciasto: sernik, makownik, babeczki z orzechami.
Owoce: winogrona, mandarynki.

 

Dodatkowo płatne - półmisek szwedzki z rybami wędzonymi, patery serów, itp. na życzenie.

Proszę o zapoznanie się z naszą ofertą. Może mielibyście Państwo specjalne życzenia? To przecież nadchodzi czas Bożego Narodzenia - kiedy marzenia się spełniają..

 

Kontakt pod numerami tel.

44-7346251

505-132-439

e-mail: rezerwacja@hotelkruk.pl

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij